Blestemul părintesc poate distruge viața copiilor!

Blestemul părintesc poate distruge viața copiilor!

Cât de puternic este blestemul de mamă şi cum putem face să ieșim de sub influența lui distructivă?

”Binecuvântarea părinţilor întăreşte casele fiilor, iar blestemul maicii zdruncină şi temeliile”

Pentru că mama este cea care face cea mai mare jertfă, crescând copiii şi ocrotindu-i chiar şi cu preţul vieţii ei, mama ”are cea mai mare trecere la Dumnezeu”. Iar blestemul mamei este cel mai de temut.

Părintele Cleopa, unul dintre cei mai cunoscuti duhovnici ai Romaniei, a vorbit in timpul vieţii despre cât de puternic este blestemul de mamă:
”În casă, când eşti amărâtă ca mamă şi ai zis un blestem – la supărare, este foc și prăpăd puterea lui lucrătoare. Nu-i o crimă, l-ai scăpat din gură dar când te duci la spovedanie să spovedești nepărat aceasta mare greșeală. Să te dezlege duhovnicul și atunci dezlegată eşti și primești și iertarea. Dar trebuie neapărat să spui la spovedanie.
Dar dacă moare mama și și-a blestemat copiii, copiii vor duce în viață efectele blestemului. Dacă ti-ai lovit părinții poți rămâne neputrezit, iar mama poate pătimi în muncile iadului dacă nu dă iertarea și dezlegarea propriilor prunci.
Căci blestemul de mamă este la fel de puternic ca al preotului sau episcopului. Pentru că ea are cea mai mare autoritate la Dumnezeu asupra copilului prin jertfa nașterii și a purtării în pântece.. Nimeni nu se jertfeste mai mult pentru copil în lumea asta decât mama.

Cea mai mare avere pentru om este binecuvântarea părinţilor. Aşa cum în viaţa monahicească cea mai mare binecuvântare este să primeşti binecuvântarea părintelui tău duhovnicesc. De aceea se spune: „Bine este să primești binecuvântarea părintească în această viață!”
ASCULTATI O POVESTE ADEVĂRATĂ!