DESPRE SOCIETATEA DE ASTĂZI

Consider că dezordinea sau nearmonia pe care o vedem astăzi în societate, așa cum spun tinerii, că trebuie să se cunoască, că trebuie să se potrivească, să fie compatibili – ba chiar a venit și statul și “ne-a ajutat” cu concubinajul legiferat, cu căsătoria de probă – dar care este esența?

Esența este că li s-a indus pruncilor că trebuie, de la o vârstă cât mai fragedă, să cunoască relația trupească. Adică, omul să aibă acces liber la patimille sale!

Și se încearcă astăzi să se demonstreze, mai voalat, că fecioria este un fanatism, curăția este un fanatism, inhibiția, rușinea, pudicitatea, timiditatea, toate sunt considerate fanatisme.

Pe vremuri, copiii se schimbau în camera lor și se spălau și își duceau lucrurile să le pună la mașina de spălat sau la ligheanul de spălat, iar astăzi copiii umblă goi în cameră, printre părinți care și ei umblă goi.

Vă spun că este o modă, este un trend – se poate merge și la plajă tot așa, și la munte tot așa, mama stă în lenjerie intimă sau chiar deloc, iar când îi întreb la spovedanie dacă nu se jenează de fiica sau de fiul lor, răspund că ei nu au inhibiții!

Nu aveți inhibiții, dar este prima poartă spre dezmăț, pentru că el (copilul) crede ca aceea este o normalitate. Iar alții spun că tocmai din lipsa aceasta de educație exagerată lumea a rămas atât de primitivă și avem atâtea mame tinere care au născut minore fiind!