Mama ortodoxa, tata ortodox, bunicul ortodox, stra-bunicul ortodox.. Si dumneata, cum ai ajuns protestant?

Mama ortodoxa, tata ortodox, bunicul ortodox, stra-bunicul ortodox, strabunica ortodoxa, stra-stra mosul tau mort in Al Doilea Război Mondial, pentru Dreapta Credinta, stra-stra-stra mosul tau… lupta cu Stefan Cel Mare contra turcilor! Bun!!! Si dumneata, cum ai ajuns protestant? De unde esti tu penticostal? De unde ai dobandit invatatura asta? Hopa..

Daca te duci la Judecatorie cu un act semnat, si ati vazut cum se face o investigatie, cum judeca un proces! Se duc din hartie in hartie, pana la radacina, unde este primul testament, unde este primul titlu de proprietate..

Si te intreba:”Cine a fost primul mostenitor, cine a fost strabunicul, stra-stra bunicul, cu cine a fost frate, cu cine a fost neam..”

Si la un moment dat, apare o semnatura in plus. Hopa!

Si ala sta si se intreaba: „Dar dumneata cand ai cumparat, cum ai devenit proprietar?

Pai stiti ca de la o matusica, o tantica..” pana cand spune: „Ei, stai un pic ca aici ne-ai mintit! Este o frauda!” Si s-a anulat actul! Si cad.. cad toate semnaturile, de unde incepe strambaciunea in jos!

Asa cade si la Hristos! Se merge pe radacina!

Mama ortodoxa, tata ortodox, bunicul ortodox, stra-bunicul ortodox, strabunica ortodoxa, stra-stra mosul tau mort in Al Doilea Război Mondial, pentru Dreapta Credinta, stra-stra-stra mosul tau… lupta cu Stefan Cel Mare contra turcilor! Bun!!!
Si dumneata, cum ai ajuns protestant? De unde esti tu penticostal? De unde ai dobandit invatatura asta? Hopa..
Creanga e uscata, se taie si se arunca in foc!

„Doamne, Tu mantuiesti numai pe cei ce Te marturisesc in Adevar!”
Toate sectele pamantului vorbesc despre Dumnezeu, insa Evanghelistul Luca spune: „Mulţi Îmi vor zice în ziua aceea: „Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am proorocit şi nu în numele Tău am scos demoni şi nu în numele Tău minuni multe am făcut? Şi atunci voi mărturisi lor: Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtaţi-vă de la Mine cei ce lucraţi fărădelegea.” (Luca 7:22;23)

Acestea s-au intamplat, s-au petrecut si s-au infaptuit, ca sa nu se necinsteasca Numele lui Dumnezeu intre neamuri. Ati inteles? Pentru asta, cand te duci la vrajitoare, vrajitoarea spune: „Doamne, Maica Domnului.. desfa blestemul lui Ileana ca e proasta si vrea sa se marite!” „Maica aia a Domului” de la ea, nu este Maica Domnului din Cer!
Dar numai pentru simplul fapt ca vrajitoarea invoca „Chiromantia asta Ortodoxa” in spurcaciunile ei, se implineste, ca sa nu se necinsteasca Numele lui Dumnezeu! Dar tu o sa dai socoteala pentru asta, asa cum a facut Regele Saul, din Sfanta Scriptura, cand s-a dus la vrajitoarea din Endor. Si Duhul Sfant a zburat de la dansul, l-a parasit si a venit Duhul Sfant peste David Psalmistul. De ce? Ca sa intelegi ca nu exista cai neconventionale…
Motivul pentru care Saul o căutase pe vrăjitoarea din Endor era acela că el nu primise nici un răspuns de la Domnul. In Vechiul Testament, spiritiştii (sau cei ce cheamă morţii) trebuiau să fie alungaţi din Israel sau să fie omorâţi. Pentru ca ”morţii nu mai ştiu nimic” (Ecl. 9:5), Satana se deghizează în cei iubiţi care au murit, imitându-le atât înfăţişarea, cât şi vocea ( Apoc.16:14 ) Regele Saul i-a spus vrajitorei: „Rogu-te, ghiceste-mi chemand un mort si scoate-mi pe cine iti voi spune eu! Spune-mi ce vezi?” Si raspunzand, vrajitoarea a zis: „Vad parca un Dumnezeu, iesind din pamant”.”Ce infatisare are?” a intrebat-o Saul. Ea a raspuns: „Iese din pamant un barbat foarte batran, imbracat cu o haina lunga”. Atunci a cunoscut Saul ca acela este Samuel si a cazut cu fata la pamant si s-a inchinat. Dacă morţii dorm, cum a putut vrăjitoarea din Endor să-l aducă pe Samuel înapoi din morţi pentru a vorbi cu regele Saul? Rezultatul final al vizitei lui Saul la vrăjitoarea din Endor nu a fost pocăinţa, mărturisirea păcatelor şi viaţa, ci disperarea, descurajarea şi moartea. Înşelat de Satana, el şi-a predat sufletul demonilor.