O istorioară simbolică..

Era o istorioară simbolică unde spunea că într-un orăşel pentru a schimba mentalitatea populaţiei s-a umblat într-un izvor de apă! Cel care lucra acolo şi ştia acest secret, a spus soţiei sale: „Să ne facem o provizie de apă, pentru că de acum, dacă vom bea apă din reţeaua publică vom gândi altfel.” Şi vedea că toată lumea gândeşte aiurea şi el gândea altfel! Atunci toţi au început să spună că ăsta e nebun şi nu gândeşte ca ei. Şi multă vreme acest nebun era o piedică în calea normalităţii celei de atunci. Până ce într-o zi i-au contaminat şi lui izvorul pe neştiute şi a început să gândească la fel ca ei, bând acelaşi fel de apă! Şi a ajuns să-i zică soţiei într-o zi.. „Cred că ne chinuim degeaba, să ştii că ăştia au dreptate!”

Cam aceasta este problema în care suntem noi în momentul de faţă, când normalitatea era altfel şi pe alt sistem de valori, pe alt sistem de gândire şi de viziune, pe alt sistem sănatos, bătătorit pe experienţe şi tradiţii, şi pe alte lucruri implementate de-a lungul gândirii şi culturii. Pentru că orice neam are o cultură, o rădăcină şi o istorie.. în nici un caz o cultură hazardistă.

Ce vedem noi astăzi? Ma întreb retoric.. Mi-a trebuit 2000 de ani să îmi dau seama dacă sunt bărbat sau femeie? Mi-a trebuit 2000 de ani să îmi dau seama dacă sunt părinte 1 sau 2? Dar noi stăm liniştiţi, căci am băut apă din reţeaua publică! Care este reţeaua plublică din care ne adăpăm cu mizerii? Media! Televizorul în care boldim ochii cât cepele alea roşii de toamna, internetul in care gasim tot ce este cenzurat şi necenzurat, dar pe care îl tâlcuim după minţile noastre contaminate cu apă din reţeaua publică.

Şi pentru prima oară în istorie după Revoluţia din ’89 s-a constatat că poporul este bine contaminat şi manipulat. A fost acest efect al problemei cu familia, când oamenii au demonstrat fără nici o remulşcare că nu îi intreresează ce se întâmplă cu famila şi ca drept dovadă nu îi priveşte!

În momentul de faţă duşmanii văzuţi sau necunoscuţi, ştiuţi sau neştiuţi, ştiu exact pe ce mentalităţi se bazează societatea românească, pe ce valori se situeaza societatea românească, şi pe ce sistem de gândire se bazează societatea românească. PE EI NU I-A INTERESAT NICI CĂ SE CÂŞTIGA ACEL REFERENDUM ŞI NICI CĂ SE PIERDEA ACEL REFERENDUM.

Pentru cultura dumneavoastră generală ar trebui să ştiţi că tratatele semnate pe la Istambul despre teoria de gen, erau cu doi ani înainte semnate, deja când noi am facut Referendumul pentru Familie, cu un an înainte erau deja implementate în şcolile unde managerii instituţiilor şcolare sunt mai „lipicioşi” şi mai după bani, deja erau implementate de a învăţa pruncii tineri că trebuie să îşi spurce sufletul, mintea şi inima cu teorii din acestea sexuale. Dar nici astea nu contează, căci dacă ai o mamă sănătoasă şi un tată sănătos îţi spune el cum trebuie să faci!

Dar este intresant faptul că noi consumând apă din reţeaua publică, de care v-am vorbit, de-a doua zi dupa ce s-a termint acest eveniment mai mult sau mai puţin important, pentru unii politic, pentru unii o porcărie, pentru unii o manipulare, totuşi nu ne mai lipseşte nimic, toate spitalele sunt moderne, toate spitatele sunt pline, toate spitalele sunt doatate, toate şoselile sunt rezolvate, toate autostrăzile sunt construite, iar noi stăm în continuare liniştiţi şi asteptăm Marea Sărbătoare a Centenarului!

Ştiţi în ce constă Marea Sarbătoare a Centenarului? Într-o grămadă mare de oameni, care neavând ce face acasă la 1 decembrie, vor fi toţi prin pieţile oraşelor la mâncat cârnăciori cu fasole sau ciolan cu fasole, căci aşa ştiu autorităţile să dea pâine şi circ, îţi mai flutură trei tancuri pe la nas, şi îţi mai arată trei parade militare.. Şi uite aşa a trecut sărbătoarea şi evenimentul!