Eu consider că trebuie să fiu naționalist, pentru că nu mi-e rușine de țara mea!

Nu mai suntem solidari! Vedeți dumneavoastră, acesta este o problemă care ține de patriotism, de romanism și de naționalism! Fiecare privește lucrurile din punctul lui de vedere!
Ceea ce vedem noi în lumea cotidiană este o mare infuziune cu otravă! Noi le numim știri și fiecare vine și își dă cu părerea! Dar problema nu se pune așa!

Cănd ești președinte și ești în slujba țării, trebuie să te preocupe țara ta, iar dacă nu o faci, atunci înseamnă că ești „Păstorul cel rău care nu își pune sufletul pentru oile sale” așa cum spune Iisus Hristos. Păstorul fals poate să aibă o spoială de bunătate, dar aceasta va dispărea foarte repede în situaţii-limită.
– Când conduci toate ministerele și nu te gândești la țara ta, înseamnă că ești un „fur și un tâlhar”, iar Psalmistul David spune, „Căci, atunci cînd se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiții mișună pretutindeni” și se potrivește perfect pentru momentul de față a acestui caz!

Și mai ales când vorbim de armata, pe care noi cu buna știință am cam diluata-o, nu mai fac tinerii armată; iar unii o să mă contreze pentru că nu vor să facă armată; dar nu la asta mă refer. Însă disciplina, maturitatea biologică și intelectuală a unui bărbat se călește prin instrucție! Degeaba luam noi cele mai sofisticate arme și le dăm în mana unor tineri, ei pot să își facă rău cu ele, pentru că nu știu să le folosească.

Nu trebuie să faci armata pentru umilință, trebuie să faci armata pentru exercițiu. Așa cum te duci la sala de fitness să faci flotări și abdomene ca ai pătrățele, să stea frumos mușchii și carnea, și să arăți cum trebuie, de ce nu știi câteva exerciții de forță, de instrucție, de luptă, de armă și toate? Pentru că în primul rând și în primul rând, țara ta o aperi!

Nouă ni s-a diluat ideea de naționalism sub formă de xenofobie sau de fanatism, eu consider că trebuie să fiu naționalist, pentru că nu mi-e rușine de țara mea!

Iar toate derapajele pe care le vedem în jurul nostru, au o rădăcină, lipsa responsabilității!

(Sursa foto – Internet)